Niezależny cukiernik

Odświeżone: Wtorek, 27 Sierpień, 2024  19:33

Szczegóły ogłoszenia

  • Kategoria: Usługi / Usługi gastronomiczne

Opis oferty

### Swietłana Pererwa
Niepodległy cukiernik

Telefon: 722 - pokaż numer telefonu -
@
---
Data urodzenia: 01.01.1968
### Profil zawodowy
Doświadczony cukiernik z ponad 7-letnim doświadczeniem w przygotowywaniu deserów wysokiej jakości, w tym tortów na zamówienie, deserów, musów, ciasteczek i makaroników. Posiadam umiejętności pracy z różnymi rodzajami ciasta i kremów oraz dekorowania tortów przy użyciu lustrzanej glazury, masy cukrowej i czekolady. Mam doświadczenie w opracowywaniu menu deserów i realizacji indywidualnych zamówień na wysokim poziomie. Doświadczenie w różnych środowiskach, od niezależnych projektów po prestiżowe restauracje i hotele, posiadam elastyczność i zdolność adaptacji do różnych warunków i wymagań. Zdolny do wniesienia znaczącego wkładu do każdego zespołu kulinarnego.

### Doświadczenie zawodowe

Hotel "Lubicz" Sp.z.o.o., Ustka
- *Cukiernik* (Marzec 2023 - do teraz)
- Przygotowywanie deserów w autorskiej prezentacji, opracowywanie menu deserów.
- Przygotowywanie świątecznych tortów z różnorodną dekoracją, różnorodnych deserów, musów, ciasteczek, serników itd.
Praca w cukierni i a la carte.

Cukiernik w restauracji Arłamów, Ustrzyki Dolne
- *Cukiernik* (Maj 2022 - Marzec 2023)
- Przygotowywanie szerokiej gamy wyrobów cukierniczych dla gości restauracji.

Zamek Kliczkow sp, Kliczkow Osiecznica
- *Niezależny cukiernik* (Grudzień 2021 - Maj 2022)
- Samodzielne realizowanie zamówień na wyroby cukiernicze.

Cukiernia Marzenie, Marianów
- *Pomocnik cukiernika* (Sierpień 2020 - Wrzesień 2021)
- Składanie i dekorowanie tortów na zamówienie.

Domowy cukiernik, Cherson, Ukraina
- *Niezależny cukiernik* (Sierpień 2015 - Październik 2019)
- Pieczenie i dekorowanie tortów na zamówienie.

### Umiejętności
- Praca z różnymi rodzajami ciasta (biszkoptowe, parzone, kruche, drożdżowe, francuskie)
- Przygotowywanie różnorodnych kremów, musów, nadzień
- Dekorowanie tortów (lustrzana glazura, masa cukrowa, czekolada)
- Opracowywanie menu deserów
- Samodzielne realizowanie indywidualnych zamówień

### Dodatkowe informacje
Praca na zimnej kuchni i a la carte
Przygotowywanie potraw z zimnego menu, dekorowanie dań, przestrzeganie norm sanitarnych, zarządzanie zapasami. Szybka reakcja na zamówienia, współpraca z innymi działami kuchni. Adaptacja menu do życzeń klientów, utrzymanie wysokiego poziomu jakości dań.
Języki: polski płynnie, ukraiński ojczysty.
Sprawdź zainteresowanie tym ogłoszeniem
Wyświetlenia
Data dodania
Ostatnio widziany
Obserwujących
Wysłane zapytania
Odsłony telefonu
Wyślij wiadomość

Wyślij wiadomość

Uzupełnij adres e-mail Wpisz poprawny adres e-mail
Uzupełnij treść zapytania Treść zapytania musi być dłuższa niż 2 znaki
Max. 8MB, Dozwolone: jpg, jpeg, png, doc, docx, pdf, gif, html, txt.
Potwierdź, że jesteś człowiekiem
Svitlana
Konto prywatne
Na Lento.pl od 08 paź 2021
Strona użytkownika
  • Wypromuj
  • Zgłoś naruszenie
  • Drukuj ulotkę
  • Edytuj/usuń
  • Udostępnij ogłoszenie
  • Dodaj na Facebook
Wyczyść historię

Udostępnij ogłoszenie

Udostępnij na FacebookTweetnij Kopiuj link do ogłoszenia

Dodaj notatkę

Opis musi być krótszy niż 250 znaków